۱۳۸۸ تیر ۳۱, چهارشنبه

پاستا و میگو چینی


میگوها را با سیر و زنجبیل تفت دادم ساقه‌ی کرفس هم گذاشتم یه کم پخت با آب بعد سرخش کردم. قارچ ها و فلفل دلمه ای را هم سرخ کردم( در کل از 2 تا قاشق روغن زیتون استفاده کردم تو این غذا) بعد همه ی اینها را قاتی کردم و 1 قاشق سس سویا و نمک و فلفل و زرد چوبه اضافه کردم پاستا ها را هم آبکش کردم ریختم توی ظرف و موادمو ریختم روش در کل نیم ساعت طول میکشه این غذا. سالم و خوشمزه هم هست. ببخشید مفصل توضیح ندادم عجله دارم باید برم سوالی اگه دارین بفرماید نوش جونتون

.

ماکارونی را مثل همیشه آبکش کنید همینجور ساده بدون سس بزارین دم بکشه 10 دقیقه.فیله‌ی ماهی هرچی دوست دارین, نمک و فلفل بزنین از قبل بزارین 1 ساعت بمونه, بزنید تو آرد یک لایه‌ی نازک بعد سرخش کنید.
تو همون ماهی تابه که ماهی ها را توش سرخ کردین یکی دو قاشق روغن زیتون بریزین چند قاشق رب نمک و ادویه بعد این سس را بریزین روی ماکارونی ها .ماهی ها را بزارین روش و توی ظرف بکشید .من یک کم گشنیز خورد شده هم روش ریختم

جوجه کباب در فر


من این جوجه ها را تو فویل نپیچیدم فقط فویل را کف ظرفم انداختم که بعداً تمیز کردن ظرفم راحت باشه و چیزی به ظرف نسوزه(کیف میکنین تنبلی را) مرغ ها را که باید حتما پوستشون بهشون باشه را با پیاز خورد شده 1 قاشق سرکه. . . کمی زعفران. . . نمک. . . فلفل. . . . سیر رنده شده و هر ادویه دیگه ای که دوست دارین مخلوط کنید و بزارین چند ساعتی بمونه بعد مرغ ها را در بیارین و کف ظرف بچینید. . . چندتا گوجه هم از وسط نصف کنید و اطرافش بچینید و داخل فر طبقه پائین با درجه‌ی 375 فارنهایت به مدت 1 ساعت بزارین. چندتا سیب زمینی هم درشت خلال کنید و تو همون مخلوط پیاز و ادویه ای که مرغ ها توش بود بریزین 1 کم آویشن و نمک دوباره اضافه کنید به اضافه 1 قاشق روغن و مخلوط کنید بعد سیب زمینی ها را در بیارین و کف سینی فر که فویل کشیدین بریزین اونم طبقه‌ی بالای فر بزارین وقتی طلائی شدن آماده‌ی نوش جان هستند

خورشت میگو


اندازه‌ها چشمی هستش

میگو

پیاز خورد شده

سیر

زنجبیل رنده شده

ساقه کرفس

هویج

رب گوجه

بروکلی

آرد و نمک و زرد چوبه


میگو را اول تو مخلوط ارد و نمک و زرد چوبه( مثل آرد ماهی )میزنین و سرخ میکنین ولی زیاد نمیزارین بمونه رو گاز. بعد درشون میارین از تو ظرف و پیاز خورد شده را تو همون ظرف تفت میدین بعد سیر اضافه میکنین بعد زنجبیل رنده شده بعد 2 تا ساقه کرفس خورد شده و 2 تا هویج خورد شده. . . 2 قاشق رب هم میزنید و میزارید اینا با کمی آب بپزه تا نرم بشه آخر سر هم کلم بروکلی را اضافه میکنید نباید زیاد پخته بشه تا رنگش همینجور سبز بمونه و بعد میگوها را اضافه میکنید اونم 2 تا جوش زد غذاتون آمادست. . . من همه ی این خورشت را با 2 قاشق روغن زیتون پختم. . . غذای سالم و رژیمی هستش

. .

کوفته‌ی کشک


من مقدار و اندازه ها را دقیق نمیتونم بگم چون چشمی میریزم و از مامانم یاد گرفتم این غذا را.

گوشت چرخ کرده

پیاز داغ و نعنا (مثل آش)

باقالی- لپه- برنج که باید مقدار بیشتر از لپه باشه

سبزی اش

کشک نمک و فلفل و ادویه تخم مرغ 1 عدد

اول لپه و برنجتون را بزارین خیس بخوره 2 ساعت. بعد سبزی هاتون که بهتره خشک باشه( کوفته ها سفت میشند و وا نمیرند) را نصفش را میریزین روی گوشت نصفش را توی قابلمه‌ی آب که تا نصف آب شده. تخم مرغ نصف باقالی نصف برنج و لپه را هم میریزیم رو گوشتمون همراه کمی نمک و ادویه و خوب با دست ورز میدیم. بقیه اون نصف ها را با نعنا و پیاز داغ میریزیم تو آب و 5 تا قاشق کشک. میذاریم اول این اب و مواد جوش بیاد بعد کم میکنیم شلعه را جوری که جوش نزنه. بعد از موادمون اندازه 1 نارنگی گوله میکنیم و تو آب میندازیم و میزاریم 15 دقیقه بمونه تا خودشو بگیره بعد شعله را کمی زیاد تر میکنیم و وقتی مطمئن شدیم که کوفته ها نمیخواند وا برند در قابلمه را میذاریم تا 1 ساعت بپزه. این کوفته را ما با سماق هم درست میکنیم که اون هم خوشمزست. سماق به جای کشک

میگو و پاستا








مواد لازم

میگو پاک شده هر چقدر دوست دارین
ماکارونی‌ ۱ بسته
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ حبه
شیر ۱ فنجان
خامه ۱ قاشق
رب گوجه ۱ قاشق
کدو ۱ عدد
کره، روغن زیتون، کره، نمک، زرد چوبه، فلفل به مقدار لازم
جعفری خورد شده ۲ قاشق

اول آب برای ماکارنی‌ها میگذاریم جوش بیاد. میریم سر درست کردن مواد روی پاستا. پیاز و سیر را با کمی‌ کره و روغن زیتون تفت میدیم بعد کدو‌ها را اضافه می‌کنیم میگو‌ها را کاملا خشک می‌کنیم با دستمال و به پیازا اضافه می‌کنیم. وقتی‌ کمی‌ سرخ شد نمک و ادویه را اضافه می‌کنیم و بعد خامه و شیر را. آخر سر هم ۱ قاشق جعفری خورد شده را.
پاستا‌ها را آبکش می‌کنیم، در ۱ قابلمه کمی‌ روغن میریزیم بعد رب گوجه و نمک و ادویه اضافه می‌کنیم و ماکارونی‌‌ها را توش میریزیم مخلوط می‌کنیم و برای ربع ساعت دم میگذاریم. بد هم توی ظرف میکشیم و میگو‌ها را روش میریزیم. جعفری خورد شده را برای تزئین روی غذامون میریزیم. نوش جان
خیلی‌ سالم هست این غذا، سریع آماده می‌شه و خوشمزه هم هست



.

۱۳۸۸ تیر ۳۰, سه‌شنبه

رولت خامه ای







مواد لازم:
4 تخم مرغ3/4 پيمانه آرد3/4 پيمانه شكر 1 ق چ وانيل مايع اگه پودر داريد نصفش كنيد1/2 ق چ بيكينگ پودردقت كنيد كه داخل پيمانه بزرك يه خطي رو علامت زده كه جاي 3/4 هست. اما براي اينكه اندازتون دقيق بشه ميتونيد 3 بار از پيمانه 1/4 استفاده كنيد كه بشه 3/4.
همه مواد بجز آرد رو بريزيد تو كاسه (حتي بيكينگ پودر) و با همزن با سرعت بالا 5 دقيقه بزنيد. اگر با اون همزن صنعتي ها ميزنيد بزاريد رو درجه 8 و 5 دقيقه بزاريد بزنه.اينقدري كه ميبينيد حجمش 2 برابر شده.و حسابي سفيد شده. الان وقتشه كه آرد رو اضافه كنيد. خوب هم بزنيد كه آرد مخلوط شه. نترسيد اگه خوب بهم بزنيد هم پفش نميخوابه. بعد فر رو روي 400 درجه فارنهايت گرم كنيد و مواد رو روي سيني تون كه روش آلمينويم پهن كرديد و با اسپري روغن كمي چربش كرديد بريزيد و يكنواختش كنيد. به مدت 8 دقيقه بزاريد طبقه وسط. اگه كم بود 1-2 دقيقه هم اضافه كنيد. وقتي نون تو فر هست يه آلمينيوم ديگه برداريد و يه كم با اسپري روغن چربش كنيد (حالا با هر چي..مهم اينه كه يه ذره چرب باشه) اما سعي كنيد با يه دستمال چربي اضافه رو برداريد. بعد كه نون حاضر شد از دوطرف آلومينيم بگيريد و از سيني در بياريد..با چاقو گوشه هاي نون رو جدا كنيد و همونطور كه داغه روي اون يكي آلومينيم كه حاضر كرديد برگردونيد و آلومينوم رويي رو جدا كنيد (هموني كه تو فر رفته بود) بعد همچنان كه داغه با همون آلمينيوم زيري محكم لولش كنيد. اگه اولين باره از عرض لول كنيد كه راحتتره.بزاريد حسابي خنك بشه و اونوقت ميتونيد بازش كنيد با احتياط كه پوست روي رولت خراب نشه...اون پوست قهوه اي كه تو عكس اول ميبينيد. بعد خامتون رو آماده كنيد و بماليد روش..صاف كنيدو حداقل 8 ساعت بزاريد تو يخچال...هر چي بيشتر بمونه خوشمزه تره. نوش جونتون

پیوست: دستور این رولت از نیکای عزیز از نی نی سایت هست. واقعاً حرف نداره دستورش


عکس از خودم هست





سوسیس بندری




درسته خیلی ابتدایی هست


دوتا سیب زمینی متوسط را خلالی خورد کنید سرخ کنید کنار بزارید کنار.1 پیاز بزرگ رو خلالی خورد کنید و نیمه سرخ کنید و 5 تا سوسیس را خورد کنید و به پیاز اضافه کنید. نصف فلفل دلمه‌ای هم خورد کنید و اضافه کنید تا با هم سرخ شوند. بعد نمک و ادویه و رب به آن اضافه کنید. حالا نوش جان کنید. (به جز سیب زمینی سرخ کرده ها که روغنشو با دستمال گرفتم بقیه مواد را با 1 قاشق روغن زیتون تفت دادم











۱۳۸۸ تیر ۲۸, یکشنبه

کباب سیخی






کباب سیخی بذاریم اسمشو یا هرچیزی که دوست دارین. خیلی‌ لذیذه و دختر بدخوراک من اینو دوست داشت

اینم از دستورش

گوشت نازک خورد شده به ضخامت نیم سانت

پیاز رنده شده

پودر سیر، زردچوبه، نمک، فلفل، یک کمی‌ سس سویا و روغن کنجد

عدد۱ کیوی رنده شده

همهٔ این مواد را باهم قاطی‌ می‌کنید+گوشت و مدت ۱ ساعت میذارین تو یخچال. بعد گوشت‌ها را به سیخ چوبی می‌کشید و کف ماهیتابهٔ
کلفت و نسوز میذارین با حرارت بالا. اگر احساس کردید یکم خشکه کره یا روغن زیتون یه ذره بهش اضافه کنید. چیزای دیگه هم میتونین کنارش به سیخ بکشین. من فلفل دلمه و قارچ و گوجه هم کباب کردم. امتحان کنید حتما خوشتون میاد