کباب سیخی بذاریم اسمشو یا هرچیزی که دوست دارین. خیلی لذیذه و دختر بدخوراک من اینو دوست داشت
اینم از دستورش
گوشت نازک خورد شده به ضخامت نیم سانت
پیاز رنده شده
پودر سیر، زردچوبه، نمک، فلفل، یک کمی سس سویا و روغن کنجد
عدد۱ کیوی رنده شده
همهٔ این مواد را باهم قاطی میکنید+گوشت و مدت ۱ ساعت میذارین تو یخچال. بعد گوشتها را به سیخ چوبی میکشید و کف ماهیتابهٔ
کلفت و نسوز میذارین با حرارت بالا. اگر احساس کردید یکم خشکه کره یا روغن زیتون یه ذره بهش اضافه کنید. چیزای دیگه هم میتونین کنارش به سیخ بکشین. من فلفل دلمه و قارچ و گوجه هم کباب کردم. امتحان کنید حتما خوشتون میاد
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر