۱۳۸۸ تیر ۲۸, یکشنبه

کباب سیخی






کباب سیخی بذاریم اسمشو یا هرچیزی که دوست دارین. خیلی‌ لذیذه و دختر بدخوراک من اینو دوست داشت

اینم از دستورش

گوشت نازک خورد شده به ضخامت نیم سانت

پیاز رنده شده

پودر سیر، زردچوبه، نمک، فلفل، یک کمی‌ سس سویا و روغن کنجد

عدد۱ کیوی رنده شده

همهٔ این مواد را باهم قاطی‌ می‌کنید+گوشت و مدت ۱ ساعت میذارین تو یخچال. بعد گوشت‌ها را به سیخ چوبی می‌کشید و کف ماهیتابهٔ
کلفت و نسوز میذارین با حرارت بالا. اگر احساس کردید یکم خشکه کره یا روغن زیتون یه ذره بهش اضافه کنید. چیزای دیگه هم میتونین کنارش به سیخ بکشین. من فلفل دلمه و قارچ و گوجه هم کباب کردم. امتحان کنید حتما خوشتون میاد








هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر