اینم دستور یک مرغ خوشمزهی ایتالیایی
روغن
روغن
پیاز
سیر
5 تا گوجه نگینی خورد شده
مقداری ریحون خورد شده
4 تا سینه مرغ بدون استخون
نصف پیمانه آرد
2 تا تخم مرغ
پنیر پارمزان به مقدار لازم
. نمک و فلفل -نوک قاشق شکر
.پیاز و سیر را تفت میدیم بعد ریحون, ادویه, شکر و گوجه را اضافه میکنیم و میذاریم آروم آروم بپزه و به یک سس غلیظ تبدیل بشه. سینه مرغ هاتون را بین دوتا کیسه پلاستیکی بزارین و با گوشتکوب بزنید تا به ضخامت 1 سانت بشه بعد مرغ ها را توی آرد و بعد در تخم مرغ و دوباره تو آرد یا پودر سوخاری بزنین.بعد اونا را توی یه مقدار کمی روغن سرخ کنید... بعد اون سسه گوجه را روش بریزین... پنیر هم روش بریزین و بزارین تو فر 350 ف برای 10 دقیقه. این خوراکو با ماکارونی میشه سرو کرد یا با سبزیجات پخته. خیلی خوشمزست.