۱۳۸۸ شهریور ۱۶, دوشنبه

کیک یزدی


مواد لازم

تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۱ پیمانه سر خالی

‌ روغن ۱ پیمانه سر خالی‌

شیر ۱ پیمانه

آرد ۲ پیمانه

هل ۲/۱ قاشق چای خوری

گلاب ۳ قاشق غذا خوری

بیکینگ پودر و جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری از هر کدام

خمیر مایه ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه

فر رو با درجهٔ350 ف روشن کنید گلاب رو گرم کنید و خمیر مایه رو بهش اضافه کنید، برای اینکه خمیر مایه زود تر به عمل بیاد به اندازه نوک قاشق بهش شکر اضافه کنید. ۵-۱۰ دقیقه استراحت بهش بدین. تخم مرغ، شکر و هل رو با همزن به مدت ۳ دقیقه بزنید تا تخم مرغ و شکر کاملا با هم مخلوط بشند.روغن و شیر رو در مرحله بعد به صورت جدا گانه اضافه کرده و خوب هم بزنید.حالا نوبت گلاب هستش که باید اضافه کنید. آرد، بیکینگ پودر و جوش شیرین رو با هم ۳ بار الک کرده و در ۲ مرحله به مواد فوق اضافه کنید، زیاد هم نزنید، در حد مخلوط شدن کافی‌ هستش.مواد رو داخل قالب بریزید، برای اینکه وسط کیک بالا بیاد، یه کارد کره خوری رو داخل روغن مایه بزنید، روی کیک + عمیق رسم کنید.اگه می‌خواهید به صورت قالبی‌ بزرگ در بیارید به مدت ۴۰ دقیقه تا یک ساعت داخل فر بذارید و اگه می‌خواهید به صورت فنجونی سرو کنید ۲۰ دقیقه زمان براش کافی‌ هستش


http://mylife-shohreh.blogspot.com/:پیوست: این دستور از شهره جونم هست که اینم وبلاگ خوشگلشه
عکس از خودمه

۱۳۸۸ شهریور ۱۵, یکشنبه

یک پلو میگو سریع السیر




برنجتون را با آبی که اندازه ۱ بند انگشت روشو پوشانده با نمک و روغن بذارین بجوشه وقتی‌ آبش تموم شد درش را بذارین و شعله را کم کنید.
در همین حین که برنجتون داشت میجوشید، میگوهای پاک شده را با دستمال آبش را بگیرید بعد داخل مخلوط آرد و نمک و زرد چوبه و فلفل بزنید. حالا اونا را به سیخ چوبی بکشید. ماهیتابه نچسب را با کمی‌ روغن حسابی‌ داغ کنید و سیخها را بذارین توش. حرارت باید نسبتا بالا باشه که میگوها آب وا نکنه. یک کم پودر سیر روش بپاشین. حالا برنجتون که نیم ساعته دم کشیده توی ظرف بکشید و سیخها را روش بچینید.

دیپ اواکادو



این هم یک مدل دیپ آواکادو
آواکادو ۳ عدد
پیاز کوچک ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای ۱ نصفه
گوجه ۱ عدد
گشنیز خورد شده مقداری
آبلیمو‌نمک- فلفل- پودر سیر به می‌زان لازم
یک قاشق هم سس مایونز
خوب حالا همهٔ مواد را به جز گوجه و پیاز و گشنیز رنده کنید. گوجه و پیاز و گشنیز را ریز خورد کنید و همه ی مواد را باهم مخلوط کنید. نکتهٔ مهم اینه که آبلیمو را زیاد نرزید که مثل سالاد شیرازی بشه. حتما هم آبلیمو بزنید چون آواکادو بعد از اینکه میمونه سیاه می‌شه.
این معجون را با چیپس می‌شه خورد
روی فهیتا که کباب مکزیکی هست هم ریخته می‌شه، در اصل این دستور گواکمولی مکزیکی هست

باقلوا با خمیر هزارلا


خمیرتون را که حسابی‌ نازک پهن کردین را کف ظرف میذارین روش پودر پسته و پودر هل میپاشین دوباره ۱ لایه خمیر میذارین و بعد برش میدین. میذارین در حرارت ۴۰۰ تا وقتی‌ که طلایی بشند. بعد شهد سرد شده روی باقلواهای داغ میریزین.

حلوای شیر


مواد لازم

آرد؛ یک پیمانه

شیرخشک پرچرب یا شیر خشک نیدو یک پیمانه

روغن یک پیمانه

شکر یک پیمانه

زعفران ساییده‌شده به مقدار لازم

- گلاب؛ نصف پیمانه

روش پخت حلوای شیری

– ابتدا شیره حلوا را درست کنید. برای این‌کار یک پیمانه آب جوش را در کاسه‌ای بریزید و شکر، زعفران و گلاب را به آن اضافه کنید و آن‌قدر با قاشق هم بزنید تا مایعی یکدست حاصل شود. این کار را می‌توانید روی شعله اجاق‌گاز انجام دهید تا مواد با سرعت بیشتری در آب حل شوند. – تابه نچسبی آماده کرده، روغن را در آن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا داغ شود، سپس آرد و شیرخشک را که با هم الک کرده اید همزمان اضافه کنید و روی شعله ملایم مدام هم بزنید تا مخلوط آرد و شیرخشک در روغن تفت داده شود و تغییررنگ پیدا کند.نکته: برای آنکه از کافی‌بودن مقدار سرخ‌شدن مخلوط آرد و شیر خشک مطمئن شوید، کمی از مخلوط آردی سرخ‌شده را داخل نعلبکی بریزید و مقداری شیره به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید. اگر از رنگ حاصل راضی بودید، زمان اضافه‌کردن شیره به مخلوط آردی رسیده است. در غیر این صورت، سرخ‌کردن آرد و شیر خشک را ادامه دهید.3 – وقتی زمان ریختن شیره رسید، آن را کم‌کم در تابه بریزید و مدام هم بزنید تا حلوا حالت سفت به خود بگیرد و به اصطلاح روغن بیندازد.

نکته یک: ‌از شیر خشک بچه استفاده نکنید زیرا حلوای شما بی‌مزه خواهد شد

منبع: نمی دونم از کدوم سایتها کپی کرده بودم توی آرشیوم داشتمش.
عکس از خودم

پیتزای مرغ و اسفناج




مرغ چرخ شده یا سینهٔ‌ مرغ ریز خورد شده، اسفناج، پنیر پیتزا، گوجه، سس آلفردو
خمیر پیتزاتون را پهن می‌کنید کفه ظرف، سس را روش میمالین. مرغ چرخ شده را با پیاز و ادویه تفت میدین و میریزین روی خمیر. یک لایه پنیر پیتزا میریزین، برگ‌های اسفنج را میچینین روی پنیر طوری که همهٔ سطح را بپوشونه. دوباره یک لایه پنیر میریزین و بعد گجهٔ حلقه شده را میذارین روش. کمی‌ آویشن میپاشین روش و میذارین توی فر تا روی اون طلایی بشه. حالا ببرین و نوش جان کنی
د.