مواد لازم
آرد؛ یک پیمانه
شیرخشک پرچرب یا شیر خشک نیدو یک پیمانه
روغن یک پیمانه
شکر یک پیمانه
زعفران ساییدهشده به مقدار لازم
- گلاب؛ نصف پیمانه
روش پخت حلوای شیری
– ابتدا شیره حلوا را درست کنید. برای اینکار یک پیمانه آب جوش را در کاسهای بریزید و شکر، زعفران و گلاب را به آن اضافه کنید و آنقدر با قاشق هم بزنید تا مایعی یکدست حاصل شود. این کار را میتوانید روی شعله اجاقگاز انجام دهید تا مواد با سرعت بیشتری در آب حل شوند. – تابه نچسبی آماده کرده، روغن را در آن بریزید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا داغ شود، سپس آرد و شیرخشک را که با هم الک کرده اید همزمان اضافه کنید و روی شعله ملایم مدام هم بزنید تا مخلوط آرد و شیرخشک در روغن تفت داده شود و تغییررنگ پیدا کند.نکته: برای آنکه از کافیبودن مقدار سرخشدن مخلوط آرد و شیر خشک مطمئن شوید، کمی از مخلوط آردی سرخشده را داخل نعلبکی بریزید و مقداری شیره به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید. اگر از رنگ حاصل راضی بودید، زمان اضافهکردن شیره به مخلوط آردی رسیده است. در غیر این صورت، سرخکردن آرد و شیر خشک را ادامه دهید.3 – وقتی زمان ریختن شیره رسید، آن را کمکم در تابه بریزید و مدام هم بزنید تا حلوا حالت سفت به خود بگیرد و به اصطلاح روغن بیندازد.
نکته یک: از شیر خشک بچه استفاده نکنید زیرا حلوای شما بیمزه خواهد شد
منبع: نمی دونم از کدوم سایتها کپی کرده بودم توی آرشیوم داشتمش.
عکس از خودم
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر