۱۳۸۸ شهریور ۲۵, چهارشنبه

عدسی‌



عدس ۱ لیوان
سیب زمینی‌ کوچک ۱ عدد
پیاز کوچک ۱ عدد
نمک، ادویه، پودر گلپر به می‌زان لازم
عدس‌ها و سیب زمینی‌ را با آب به مدت ۱ ساعت میپزیم. پیاز خورد شده را با روغن سرخ می‌کنیم و به بقیه مواد همراه با نمک و ادویه مخلوط می‌کنیم. دست آخر آنها را با مخلوط کن، گوشت کوب برقی یا دستی‌ خوب له می‌کنیم.
من این غذا را با گشنیز خورد شده دوست دارم.
سالم، مقوی، رژیمی‌.

حلیم جو



جو پوست کنده ۱ لیوان سر خالی‌
ماهیچه ۱ عدد
پیاز کوچک ۱ عدد
نمک، دارچین، گرد غوره به میزان لازم
ماهیچه و جو را با پیاز و آب به مدت ۲ ساعت در زود پز میپزیم(تا حدی که له و لورده بشوند) نمک را اضافه می‌کنیم. بعد با گوشت کوب خوب آنها را میکوبیم و دست آخر با کره، دارچین و گرد غوره تزئین می‌کنیم.
این غذا با گرد غوره واقعا خوشمزه است.

جوجه کباب








همه تقریبا میدونند این غذا چه جوری طبخ می‌شه، فقط ضمن یاد آوری این پست را گذشتم و اینکه ابراز وجود کنم که ما هم بله
سینهٔ‌ مرغ ۶ عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
آبلیمو ۱ لیوان سر خالی‌
زعفران، نمک و فلفل به میزان لازم
مرغ فیله شده را در مخلوط پیاز، زعفران، آب لیمو و نمک حد اقل ۵ ساعت میخوابونیم. بعد آنها را به سیخ کشیده و روی آتیش کباب می‌کنیم. اگر احساس کردیم جوجه‌ها کم چرب هستند با قلم مو کرهٔ آب شده روی اونها میمالیم.