جو پوست کنده ۱ لیوان سر خالی
ماهیچه ۱ عدد
پیاز کوچک ۱ عدد
نمک، دارچین، گرد غوره به میزان لازم
ماهیچه و جو را با پیاز و آب به مدت ۲ ساعت در زود پز میپزیم(تا حدی که له و لورده بشوند) نمک را اضافه میکنیم. بعد با گوشت کوب خوب آنها را میکوبیم و دست آخر با کره، دارچین و گرد غوره تزئین میکنیم.
این غذا با گرد غوره واقعا خوشمزه است.
مریم جون مرسییییییییییی
پاسخحذفعزیزم این حلیم مزه ش شبیه حلیم گندمه؟
آره سارا جون, تقریبا.
پاسخحذفّ