۱۳۸۸ شهریور ۲۵, چهارشنبه

جوجه کباب








همه تقریبا میدونند این غذا چه جوری طبخ می‌شه، فقط ضمن یاد آوری این پست را گذشتم و اینکه ابراز وجود کنم که ما هم بله
سینهٔ‌ مرغ ۶ عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
آبلیمو ۱ لیوان سر خالی‌
زعفران، نمک و فلفل به میزان لازم
مرغ فیله شده را در مخلوط پیاز، زعفران، آب لیمو و نمک حد اقل ۵ ساعت میخوابونیم. بعد آنها را به سیخ کشیده و روی آتیش کباب می‌کنیم. اگر احساس کردیم جوجه‌ها کم چرب هستند با قلم مو کرهٔ آب شده روی اونها میمالیم.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر