۱۳۸۸ شهریور ۱۶, دوشنبه

کیک یزدی


مواد لازم

تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۱ پیمانه سر خالی

‌ روغن ۱ پیمانه سر خالی‌

شیر ۱ پیمانه

آرد ۲ پیمانه

هل ۲/۱ قاشق چای خوری

گلاب ۳ قاشق غذا خوری

بیکینگ پودر و جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری از هر کدام

خمیر مایه ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه

فر رو با درجهٔ350 ف روشن کنید گلاب رو گرم کنید و خمیر مایه رو بهش اضافه کنید، برای اینکه خمیر مایه زود تر به عمل بیاد به اندازه نوک قاشق بهش شکر اضافه کنید. ۵-۱۰ دقیقه استراحت بهش بدین. تخم مرغ، شکر و هل رو با همزن به مدت ۳ دقیقه بزنید تا تخم مرغ و شکر کاملا با هم مخلوط بشند.روغن و شیر رو در مرحله بعد به صورت جدا گانه اضافه کرده و خوب هم بزنید.حالا نوبت گلاب هستش که باید اضافه کنید. آرد، بیکینگ پودر و جوش شیرین رو با هم ۳ بار الک کرده و در ۲ مرحله به مواد فوق اضافه کنید، زیاد هم نزنید، در حد مخلوط شدن کافی‌ هستش.مواد رو داخل قالب بریزید، برای اینکه وسط کیک بالا بیاد، یه کارد کره خوری رو داخل روغن مایه بزنید، روی کیک + عمیق رسم کنید.اگه می‌خواهید به صورت قالبی‌ بزرگ در بیارید به مدت ۴۰ دقیقه تا یک ساعت داخل فر بذارید و اگه می‌خواهید به صورت فنجونی سرو کنید ۲۰ دقیقه زمان براش کافی‌ هستش


http://mylife-shohreh.blogspot.com/:پیوست: این دستور از شهره جونم هست که اینم وبلاگ خوشگلشه
عکس از خودمه

۴ نظر:

  1. مریم جون تبریک میگم عزیزم، وبلاگ خیلی‌ زیبایی‌ داری، لینکت کردم عزیزم. منتظر دستور‌های خوشمزه و عکس‌های خوشگلت هستم.

    پاسخحذف
  2. شهره جان لطف داری عزیزم به پای وبلاگ شما نمیرسه خانوم هنرمند.

    پاسخحذف
  3. سلام مریم جون وبلاگ خیلی‌ زیبایی‌ داری، با تبادل لینک موافقید ادرس وبلاگم طعم عذا
    مارال ممنون وموفق باشی http://1338455.blogfa.com

    پاسخحذف
  4. مارال جان مرسی‌ که به اینجا سر زدی باهات ۱۰۰% موافقم.

    پاسخحذف