برنجتون را با آبی که اندازه ۱ بند انگشت روشو پوشانده با نمک و روغن بذارین بجوشه وقتی آبش تموم شد درش را بذارین و شعله را کم کنید.
در همین حین که برنجتون داشت میجوشید، میگوهای پاک شده را با دستمال آبش را بگیرید بعد داخل مخلوط آرد و نمک و زرد چوبه و فلفل بزنید. حالا اونا را به سیخ چوبی بکشید. ماهیتابه نچسب را با کمی روغن حسابی داغ کنید و سیخها را بذارین توش. حرارت باید نسبتا بالا باشه که میگوها آب وا نکنه. یک کم پودر سیر روش بپاشین. حالا برنجتون که نیم ساعته دم کشیده توی ظرف بکشید و سیخها را روش بچینید.
salam maryam joon.
پاسخحذفMOBARAK BASHEeee(boos boos)ishalla ke zoode zood por she az dastooraye khoshmazze o karaye ghashangetoon.
bah bah ...man ashshsheghe meygooam.
سلام مریم خانم گل
پاسخحذفعجب وبلاگ خوشکلی داری عزیزم بهت تبریک میگم امیدوارم در همه کارهات موفق باشی .
مرسی بهاره و شاپرک عزیز. ممنونم که به اینجا سر زدید، امیدوارم به دردتون خورده باشه، باز هم از این ورا تشریف بیارین.
پاسخحذف