این هم یک مدل دیپ آواکادو
آواکادو ۳ عدد
پیاز کوچک ۱ عدد
فلفل دلمهای ۱ نصفه
گوجه ۱ عدد
گشنیز خورد شده مقداری
آبلیمونمک- فلفل- پودر سیر به میزان لازم
یک قاشق هم سس مایونز
خوب حالا همهٔ مواد را به جز گوجه و پیاز و گشنیز رنده کنید. گوجه و پیاز و گشنیز را ریز خورد کنید و همه ی مواد را باهم مخلوط کنید. نکتهٔ مهم اینه که آبلیمو را زیاد نرزید که مثل سالاد شیرازی بشه. حتما هم آبلیمو بزنید چون آواکادو بعد از اینکه میمونه سیاه میشه.
این معجون را با چیپس میشه خورد
روی فهیتا که کباب مکزیکی هست هم ریخته میشه، در اصل این دستور گواکمولی مکزیکی هست
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر