۱۳۸۸ تیر ۲۷, شنبه

شیرینی قطاب


اینم شیرینی قطاب. خیلی خوشمزه شد. فقط تو دستور گفته که خمیر ها را سرخ کنید ولی من در فر گذاشتم

مواد لازم برای خمیر قطاب

زرده تخم مرغ دو عدد

ماست نصف پیمانه 100گرم

روغن نصف پیمانه 100 گرم

پیکینگ پودر یک قاشق مرباخوریآرد به اندازه ایکه خمیر بدست نچسبد حدود 150 گرم

مواد لازم برای داخل قطاب

بادام پوست گرفته و چرخ کرده 250 گرم

پودر قند 120 گرم

هل کوبیده نرم یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه قطاب
بادام و پودر قند و هل را مخلوط می کنیم و از خمیر گلوله ای به اندازه یک پرتقال بر می داریم , کمی آرد روی میز می پاشیم و خمیر را با وردنه به قطر تقریباً نیم سانت باز می کنیم و با دهانه استکان دایره هایی می بریم و در وسط هر دایره از مخلوط بادام و هل و پودر قند می گذاریم و خمیر را روی هم می آوریم و اطراف آن را بهم می چسبانیم و چین میدهیم. قطاب ها را به اینصورت آماده می کنیم . قطاب ها را می توانیم در روغن سرخ کنیم و یا داخل فر بگذاریم. برای سرخ کردن قطاب ها باید در ظرف گودی روغن فراوان داغ کنیم و قطاب ها را داخل آن سرخ کنیم.این قطاب ها داخل فر درست شده با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت نیم ساعت. بعد از سرد شدن قطاب ها را در پودر قند می غلتانینم.قطاب هایی که داخل فر درست می شود رژیمی هستند



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر