۱۳۸۸ تیر ۳۱, چهارشنبه


ماکارونی را مثل همیشه آبکش کنید همینجور ساده بدون سس بزارین دم بکشه 10 دقیقه.فیله‌ی ماهی هرچی دوست دارین, نمک و فلفل بزنین از قبل بزارین 1 ساعت بمونه, بزنید تو آرد یک لایه‌ی نازک بعد سرخش کنید.
تو همون ماهی تابه که ماهی ها را توش سرخ کردین یکی دو قاشق روغن زیتون بریزین چند قاشق رب نمک و ادویه بعد این سس را بریزین روی ماکارونی ها .ماهی ها را بزارین روش و توی ظرف بکشید .من یک کم گشنیز خورد شده هم روش ریختم

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر