من این جوجه ها را تو فویل نپیچیدم فقط فویل را کف ظرفم انداختم که بعداً تمیز کردن ظرفم راحت باشه و چیزی به ظرف نسوزه(کیف میکنین تنبلی را) مرغ ها را که باید حتما پوستشون بهشون باشه را با پیاز خورد شده 1 قاشق سرکه. . . کمی زعفران. . . نمک. . . فلفل. . . . سیر رنده شده و هر ادویه دیگه ای که دوست دارین مخلوط کنید و بزارین چند ساعتی بمونه بعد مرغ ها را در بیارین و کف ظرف بچینید. . . چندتا گوجه هم از وسط نصف کنید و اطرافش بچینید و داخل فر طبقه پائین با درجهی 375 فارنهایت به مدت 1 ساعت بزارین. چندتا سیب زمینی هم درشت خلال کنید و تو همون مخلوط پیاز و ادویه ای که مرغ ها توش بود بریزین 1 کم آویشن و نمک دوباره اضافه کنید به اضافه 1 قاشق روغن و مخلوط کنید بعد سیب زمینی ها را در بیارین و کف سینی فر که فویل کشیدین بریزین اونم طبقهی بالای فر بزارین وقتی طلائی شدن آمادهی نوش جان هستند
۱۳۸۸ تیر ۳۱, چهارشنبه
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر