۱۳۸۸ تیر ۳۱, چهارشنبه

کوفته‌ی کشک


من مقدار و اندازه ها را دقیق نمیتونم بگم چون چشمی میریزم و از مامانم یاد گرفتم این غذا را.

گوشت چرخ کرده

پیاز داغ و نعنا (مثل آش)

باقالی- لپه- برنج که باید مقدار بیشتر از لپه باشه

سبزی اش

کشک نمک و فلفل و ادویه تخم مرغ 1 عدد

اول لپه و برنجتون را بزارین خیس بخوره 2 ساعت. بعد سبزی هاتون که بهتره خشک باشه( کوفته ها سفت میشند و وا نمیرند) را نصفش را میریزین روی گوشت نصفش را توی قابلمه‌ی آب که تا نصف آب شده. تخم مرغ نصف باقالی نصف برنج و لپه را هم میریزیم رو گوشتمون همراه کمی نمک و ادویه و خوب با دست ورز میدیم. بقیه اون نصف ها را با نعنا و پیاز داغ میریزیم تو آب و 5 تا قاشق کشک. میذاریم اول این اب و مواد جوش بیاد بعد کم میکنیم شلعه را جوری که جوش نزنه. بعد از موادمون اندازه 1 نارنگی گوله میکنیم و تو آب میندازیم و میزاریم 15 دقیقه بمونه تا خودشو بگیره بعد شعله را کمی زیاد تر میکنیم و وقتی مطمئن شدیم که کوفته ها نمیخواند وا برند در قابلمه را میذاریم تا 1 ساعت بپزه. این کوفته را ما با سماق هم درست میکنیم که اون هم خوشمزست. سماق به جای کشک

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر