۱۳۸۸ تیر ۲۷, شنبه

خوراک مرغ و پنیر پارمزان

اینم دستور یک مرغ خوشمزه‌ی ایتالیایی
روغن
پیاز
سیر
5 تا گوجه نگینی خورد شده
مقداری ریحون خورد شده
4 تا سینه مرغ بدون استخون
نصف پیمانه آرد
2 تا تخم مرغ
پنیر پارمزان به مقدار لازم
. نمک و فلفل -نوک قاشق شکر
.پیاز و سیر را تفت میدیم بعد ریحون, ادویه, شکر و گوجه را اضافه میکنیم و میذاریم آروم آروم بپزه و به یک سس غلیظ تبدیل بشه. سینه مرغ هاتون را بین دوتا کیسه پلاستیکی بزارین و با گوشتکوب بزنید تا به ضخامت 1 سانت بشه بعد مرغ ها را توی آرد و بعد در تخم مرغ و دوباره تو آرد یا پودر سوخاری بزنین.بعد اونا را توی یه مقدار کمی روغن سرخ کنید... بعد اون سسه گوجه را روش بریزین... پنیر هم روش بریزین و بزارین تو فر 350 ف برای 10 دقیقه. این خوراکو با ماکارونی میشه سرو کرد یا با سبزیجات پخته. خیلی خوشمزست.

خوراک ماکارونی




یک خوراک ماکارونی امروز درست کردم محصول مشترک چین و ایتالیا ....حالا چرا؟ چون چند وقت پیش تو یه رستوران ایتالیایی یه پاستای خوشمزه خوردم که با سس مارینارا, مرغ, قارچ و اسفناج بود. میخواستم امروز اونو درست کنم که دیگه رفتم سر یخچال و چشمم به سبزیجاتی افتاد که واسه خوراک چینی خریده بودم....یهو به سرم زد که همه اینا رو قاتی کنم !! خلاصه خوشمزه از اب در اومد ....خیلی هم سالمه پر از سبزیجاته و کلآ من از4 قاشق روغن زیتون استفاده کردم مواد لازمش هم ایناست


مرغ, ماکارونی, قارچ, اسفناج, هویج, نخود فرنگی( از تو پوسته هاش در نیومده زود هم چیده شدند), فلفل دلمه ای, رب, سس سویا, سیر, پیاز, اویشن, ادویه, نمک....روشم کمی پنیر پارمزان پاشیدم.... دورشم که براکلی چیدم




شیرینی قطاب


اینم شیرینی قطاب. خیلی خوشمزه شد. فقط تو دستور گفته که خمیر ها را سرخ کنید ولی من در فر گذاشتم

مواد لازم برای خمیر قطاب

زرده تخم مرغ دو عدد

ماست نصف پیمانه 100گرم

روغن نصف پیمانه 100 گرم

پیکینگ پودر یک قاشق مرباخوریآرد به اندازه ایکه خمیر بدست نچسبد حدود 150 گرم

مواد لازم برای داخل قطاب

بادام پوست گرفته و چرخ کرده 250 گرم

پودر قند 120 گرم

هل کوبیده نرم یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه قطاب
بادام و پودر قند و هل را مخلوط می کنیم و از خمیر گلوله ای به اندازه یک پرتقال بر می داریم , کمی آرد روی میز می پاشیم و خمیر را با وردنه به قطر تقریباً نیم سانت باز می کنیم و با دهانه استکان دایره هایی می بریم و در وسط هر دایره از مخلوط بادام و هل و پودر قند می گذاریم و خمیر را روی هم می آوریم و اطراف آن را بهم می چسبانیم و چین میدهیم. قطاب ها را به اینصورت آماده می کنیم . قطاب ها را می توانیم در روغن سرخ کنیم و یا داخل فر بگذاریم. برای سرخ کردن قطاب ها باید در ظرف گودی روغن فراوان داغ کنیم و قطاب ها را داخل آن سرخ کنیم.این قطاب ها داخل فر درست شده با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت نیم ساعت. بعد از سرد شدن قطاب ها را در پودر قند می غلتانینم.قطاب هایی که داخل فر درست می شود رژیمی هستند