۱۳۸۸ شهریور ۱۵, یکشنبه

پیتزای مرغ و اسفناج




مرغ چرخ شده یا سینهٔ‌ مرغ ریز خورد شده، اسفناج، پنیر پیتزا، گوجه، سس آلفردو
خمیر پیتزاتون را پهن می‌کنید کفه ظرف، سس را روش میمالین. مرغ چرخ شده را با پیاز و ادویه تفت میدین و میریزین روی خمیر. یک لایه پنیر پیتزا میریزین، برگ‌های اسفنج را میچینین روی پنیر طوری که همهٔ سطح را بپوشونه. دوباره یک لایه پنیر میریزین و بعد گجهٔ حلقه شده را میذارین روش. کمی‌ آویشن میپاشین روش و میذارین توی فر تا روی اون طلایی بشه. حالا ببرین و نوش جان کنی
د.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر