۱۳۸۸ تیر ۳۱, چهارشنبه

خورشت میگو


اندازه‌ها چشمی هستش

میگو

پیاز خورد شده

سیر

زنجبیل رنده شده

ساقه کرفس

هویج

رب گوجه

بروکلی

آرد و نمک و زرد چوبه


میگو را اول تو مخلوط ارد و نمک و زرد چوبه( مثل آرد ماهی )میزنین و سرخ میکنین ولی زیاد نمیزارین بمونه رو گاز. بعد درشون میارین از تو ظرف و پیاز خورد شده را تو همون ظرف تفت میدین بعد سیر اضافه میکنین بعد زنجبیل رنده شده بعد 2 تا ساقه کرفس خورد شده و 2 تا هویج خورد شده. . . 2 قاشق رب هم میزنید و میزارید اینا با کمی آب بپزه تا نرم بشه آخر سر هم کلم بروکلی را اضافه میکنید نباید زیاد پخته بشه تا رنگش همینجور سبز بمونه و بعد میگوها را اضافه میکنید اونم 2 تا جوش زد غذاتون آمادست. . . من همه ی این خورشت را با 2 قاشق روغن زیتون پختم. . . غذای سالم و رژیمی هستش

. .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر