۱۳۸۸ تیر ۳۱, چهارشنبه

پاستا و میگو چینی


میگوها را با سیر و زنجبیل تفت دادم ساقه‌ی کرفس هم گذاشتم یه کم پخت با آب بعد سرخش کردم. قارچ ها و فلفل دلمه ای را هم سرخ کردم( در کل از 2 تا قاشق روغن زیتون استفاده کردم تو این غذا) بعد همه ی اینها را قاتی کردم و 1 قاشق سس سویا و نمک و فلفل و زرد چوبه اضافه کردم پاستا ها را هم آبکش کردم ریختم توی ظرف و موادمو ریختم روش در کل نیم ساعت طول میکشه این غذا. سالم و خوشمزه هم هست. ببخشید مفصل توضیح ندادم عجله دارم باید برم سوالی اگه دارین بفرماید نوش جونتون

.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر